Kender du det, at du nogle gange selv kommer til at blive rigtig vred og frustreret når barnet, der står overfor dig, er rigtig vred og frustreret?

 Igennem dette kursus får du enkle og konkrete redskaber til at minimere konfliktniveauet, så overskud og glæde ved arbejdet med børnene kan genfindes.

Sådan foregår det;

Kurset foregår online og på blot 40 min. får du konkrete redskaber til at minimere konfliktniveauet.

Husk også at afsætte tid til både refleksions– og aktionsøvelserne, som sikrer at det du lærer, også bliver omsat i din hverdag. 

Kurset kan gennemføres hvor og hvornår det passer dig og du kan tilgå det igen og igen.

Udbytte

Som deltager på kurset får du;

– 3 enkle steps til at minimere konflikter og udfordrende adfærd

– Indsigt i hvordan du forholder dig i de forskellige faser af en konflikt, så du ikke selv er med til at konfliktoptrappe

– Viden om hvordan du støtter børnene i forhold til selvregulering og vækker deres lyst til at samarbejde med dig

-Fornyet arbejdsglæde og nye veje til trivsel

Pris

499

SE KLIP FRA KURSUS 3 HER ⇓

HUSK LYD Lydsymbol png | PNGWing

Kurset Autisme i Praksis – indsigt, værktøjer og metoder, er udviklet i et samarbejde med ekspert Stine Jusjong Bøgsted.

Stine er indehaver af Familierådgivning med Hjertet, hvor hun tilbyder specialiseret rådgivning til forældre og fagpersoner om autisme. Med fokus på at skabe trivsel og udvikling gennem konkrete, autismespecifikke metoder, arbejder Stine altid ud fra princippet: “Alle gør det godt, hvis de kan.”

Derudover udbyder Stine søskendekurser og er vært på podcasten ‘Autisme med Hjertet’. Læs mere på www.familierådgivningmedhjertet.dk.