Bliver du også nogle gange så frustreret på dit barn, at du har svært ved at bevare nysgerrigheden på dit barn og konflikterne optrappes?

Gennem kurset får du indsigt i, hvordan du bevarer en nysgerrig og åben tilgang til dit barn så du bedre kan forstå hvorfor dit barn handler som det gør. Du vil samtidig få en konkret metode som kan reducere 75 % af konflikterne mellem dit barn og dig samt støtte dit barns selvstændighed og selvværdsfølelse.

Sådan foregår det;

Kurset foregår online og på blot 30 min. lærer du at trække handlemulighederne hjem til dig selv og få blik for hvordan du igennem dit sprogbrug – det du tænker om dit barn og kalder dit barn, kan henholdsvis åbne og lukke for dine handlemuligheder. 

Husk også at afsætte tid til både refleksions– og aktionsøvelserne, som sikrer at det du lærer, også bliver omsat i din hverdag. 

Kurset kan gennemføres hvor og hvornår det passer dig og du kan tilgå det igen og igen.

Køb her

Udbytte

Som deltager på kurset får du;

  • En metode der kan reducere 75 % af konflikterne mellem dig og dit barn
  • Nye veje til en mere harmonisk hverdag med dit barn
  • Mere overskud i familien og greb til at sparke utilstrækkelighedsfølelsen til vægs
  • Et unikt indblik i at forstå dit barns adfærd på en ny måde samt greb til at ændre dit samspil med barnet til det bedre
  • Nye veje til at trække handlemulighederne hjem til dig selv og skabe den forandring, du ønsker at se

Pris

299 kr

Køb her

SE KLIP FRA KURSUS 2 HER ⇓

HUSK LYD Lydsymbol png | PNGWing

Camilla Kyndby & Anja Kristine Hvidberg Olsen

Dine undervisere

Stifterne bag KompetenceUniverset er Camilla Kyndby indehaver af MoveOn & Anja Kristine Hvidberg Olsen indehaver af Relationsformidlerne. Begge kvinder har de sidste +20 år arbejdet inden for eller med det pædagogiske- & socialfaglige område. De har begge solid erfaring i at formidle viden, samt støtte faggrupper med at transformere deres praksis. Læs mere her.