Kommer du også til at bruge dine møder, med kolleger, til at tale om hvad forældrene burde have gjort anderledes i opdragelsen af deres børn, eller hvor svært det er at have et specifikt barn i gruppen, og hvor meget ro, der kommer, når barnet en sjælden gang har en sygedag og ikke er på stuen?

Så har du måske også erfaret at møderne ikke hjælper jer med at finde nøglen til at ændre noget i forhold til den situation der udfordrer jer.

Kursus 2 åbner døren til at skabe trivsel og trække handlemulighederne hjem til dig selv  i praksis.

Sådan foregår det;

Kurset foregår online og på blot 30 min. lærer du at trække handlemulighederne hjem til dig selv og få blik for hvordan du igennem dit sprogbrug – det du kalder det barn, der udfordrer din praksis, kan henholdsvis åbne og lukke for dine handlemuligheder.

Husk også at afsætte tid til både refleksions– og aktionsøvelserne, som sikrer at det du lærer, også bliver omsat i din pædagogiske praksis.

Kurset kan gennemføres hvor og hvornår det passer dig og du kan tilgå det igen og igen.

Køb her

Udbytte

Som deltager på kurset får du;

En opmærksomhed på hvilken betydning dit sprogbrug og de herskende fortællinger, du har omkring børn og forældre henholdsvis kan åbne og lukke for dine muligheder for forandring

Greb til at trække handlemulighederne hjem til dig selv frem for at placere dem uden for dig selv

Et mere nuanceret indblik i at forstå de børn, som måske udfordrer dig allermest, samt greb til at gøre noget andet end du plejer i mødet med dem

Greb til at sparke utilstrækkelighedsfølelsen til vægs

Pris

299 kr

Køb her

SE KLIP FRA KURSUS 2 HER ⇓

HUSK LYD Lydsymbol png | PNGWing

Camilla Kyndby & Anja Kristine Hvidberg Olsen

Dine undervisere

Stifterne bag KompetenceUniverset er Camilla Kyndby indehaver af MoveOn & Anja Kristine Hvidberg Olsen indehaver af Relationsformidlerne. Begge kvinder har de sidste +20 år arbejdet inden for eller med det pædagogiske- & socialfaglige område. De har begge solid erfaring i at formidle viden, samt støtte faggrupper med at transformere deres praksis. Læs mere her.