Hvis du også er træt af at have dårlig samvittighed overfor børnegruppen, fordi det meste af din tid går med at føle dig på bagkant og lave “brandslukning” i forhold til enkelte børn, så giver dette kursus dig glæden og overskuddet tilbage i dit arbejde med børnene.

Sådan foregår det;

Kurset foregår online og på blot 30 min. lærer du, at se de børn der udfordrer dig i et helt nyt lys og få øje på en masse nye handlemuligheder. Husk også at afsætte tid til både refleksions– og aktionsøvelserne, som sikre, at det du lærer også bliver omsat i din pædagogiske praksis.

Kurset kan gennemføres hvor og hvornår det passer dig og du kan tilgå det igen og igen. 

Køb her

Udbytte

Som deltager på kurset får du;

  • En pædagogisk hverdag med mindre brandslukning
  • Mindre skældud og mere glæde i samspil med børnene
  • Hjælp til at hæve dit Metodeloft og blive mindre trigget i mødet med de børn, der udfordrer dig
  • Mere overskud og mindre følelse af utilstrækkelighed
  • Greb til at give det nye børnesyn liv i praksis og sparke lydighedsmetoderne til vægs
  • Nye redskaber til at se bag om børnenes udfordrende adfærd

Pris

299

Køb her

SE KLIP FRA MODUL 1 HER ⇓

HUSK LYD Lydsymbol png | PNGWing

Kurset Autisme i Praksis – indsigt, værktøjer og metoder, er udviklet i et samarbejde med ekspert Stine Jusjong Bøgsted.

Stine er indehaver af Familierådgivning med Hjertet, hvor hun tilbyder specialiseret rådgivning til forældre og fagpersoner om autisme. Med fokus på at skabe trivsel og udvikling gennem konkrete, autismespecifikke metoder, arbejder Stine altid ud fra princippet: “Alle gør det godt, hvis de kan.”

Derudover udbyder Stine søskendekurser og er vært på podcasten ‘Autisme med Hjertet’. Læs mere på www.familierådgivningmedhjertet.dk.